Bleona do te ndryshoje targen? Cfare do te shohim?

Posted on Qershor 29, 2012

0


Ne kete foto ku Bleona Qereti gjendet totalisht e zhveshur, tek hiret ka vendosur edhe targen me mbishkrimin Bleona. Kjo eshte dhe targa e makines luksoze qe Bleona mban per te levizur ne Shtetet e Bashkuara ku ndodhet prej vitesh, vend ku dihet se çdokush lejohet qe ne targe te vendose çfaredo teksti qe deshiron kundrejt nje pagese modeste shtes, shkruan noa.
Targa qe Bleona ka vendosur, thuhet se do t’i lere vendin pamjes se albumit qe Bleona ka pohuar se ka ne perfundim e siper dhe ne fazat e fundme te montimit.
Mbetet te shohim çdo kete pas targes se Bleones. indeksonline.

Advertisements
Posted in: Vipat