Vesa Luma: Kam nevojë për pushime

Posted on Qershor 23, 2012

1


Angazhimet e shumta duket se e kanë lodhur shumë Vesa Lumën. Madje edhe stina e nxehtë ka nisur me mjaft projekte, ndaj pushimet duket se janë të largëta për këngëtaren simpatike. Dëshirën dhe pamundësinë për të qenë afër plazhit në këto ditë të nxehta Vesa e ka shprehur edhe në Facebook, ku ka thënë: “Nuk pritet deri në fund të gushtit për këtë ndjenjë”, ku njëkohësisht ka postuar edhe një foto plazhi.

 

Advertisements
Posted in: Vipat