Eliza Dushku i adhuron qente dhe peshqit

Posted on Shkurt 16, 2012

0


Eliza Dushku i pëlqen shumë kafshët shtëpiake, sidomos qentë, por jo vetëm ajo i do edhe peshqit që i mban në shtëpi Por, vajza e Hollivudit e pëlqen edhe ngjyrën e zezë, meqë zakonisht e shohim të veshur kështu, si dhe e
adhuron sportin e hokejit në akull. I preferon edhe kërcimin dhe leximin, ndërkaq kur ka kohë rri me familjen e saj..

Eliza ka edhe gjëra që i urren, si p.sh. që është pak e shkurtër, thashethemet, i urren ata që e mohojnë origjinën e saj, e këtë ajo e tregon gjithmonë edhe me tatunë e saj me simbolin e shqiptarëve.

/Maksim Gjokaj/

Advertisements
Posted in: Bota e Yjeve