Edhe pas dy nderhyrjeve, Dafina perseri me probleme

Posted on Janar 12, 2012

0


Për Dafinën nuk është hera e parë që ka operuar gjoksin e saj. Pas dështimit në një klinikë në Kosovë, këngëtarja e njohur ishte drejtuar në Shkup, në një klinikë private shumë moderne, ku thuhet se realizoi operacione plastike, nga ku pacientët largohen shumë të kënaqur me dukjen e tyre. Por edhe pas kësaj ndërhyrjeje, Dafina Zeqiri sërish nuk është e kënaqur me pamjen e saj. Dekolteja e saj gjatë programeve të Vitit të Ri për pak sa nuk ka dhënë spektakël tek të pranishmit dhe në ekranet televizive, pasi fustani i shkurtër seksi më shumë ka zbuluar gjoksin e saj, i cili nëse vërehet mirë nuk është realizuar ashtu si duhet, pasi gjokset e Dafinës janë të larguar shumë nga njëri-stjetri.

 

 

Burimi: Panorama Plus

 

Advertisements
Posted in: Vipat