Në Vjenë hapet shkolla e seksit (VIDEO)

Posted on Dhjetor 5, 2011

0


Shkolla e parë ndërkombëtare e seksit është hapur në Vjenë, ndërsa një vit studimesh në këtë institucion kushton rreth 2000 euro. Kjo shkollë mëson nxënësit si të bëhen dashnorë më të mirë, shkruajnë mediat austriake.
Drejtoresha e shkollës, suedezja Ylva-Maria Thompson tha se studentët duhet të jenë mbi 16 vjet dhe se kjo është shkolla e parë për studime të seksit. Nxënësit do të jetojnë në një konvikt ku do të jenë bashkë djem e vajza ku pritet t’i bëjnë detyrat e shtëpisë.
“Arsimimi ynë është i bazuar kryesisht në praktikë, e jo në teori. I tërë ky shkollim ka vetëm një qëllim si të bëhemi dashnorë sa më të mirë. Pozitat seksuale, teknikat dhe anatomia janë mësimet bazë të shkollës sonë”, tha drejtoresha Thompson.
Qeveria austriake ka ndaluar reklamën e kësaj shkolle, ndërsa në videon e reklamës të postuar në YouTube shihet një çift duke bërë dashuri.

Advertisements
Posted in: Dashuri Dhe Sex