Dy lojërat më të mira të vitit për fëmijë (VIDEO)

Posted on Nëntor 29, 2011

0


Krijimi i një loje për fëmijë nuk është aq e lehtë sa mund të mendohet. Ajo duhet të jetë argëtuese, edukuese dhe tërheqëse njëkohësisht. Instituti Amerikan për mirëmbajtjen e shtëpisë ka përzgjedhur si lojërat më të mira të vitit.

Ato janë “Little Tikes 2-in-1 Garden Cart And Wheelbarrow” dhe “Imperial Toy Garden Bubble Leaf and Laën Blower “. Për të parën bëhet fjalë për një lojë e cila ka të bëjë me mirëmbajtjen e kopshtit dhe luleve. Loja është e përshtatshme për fëmijët mbi 2 vjeç dhe kushton nga 19 deri në 39 dollarë.

Ndërsa loja e dytë është për të gjithë fëmijët dhe ka të bëjë me krijimin e flluskave të ujit. /albeu.com/

 

Advertisements
Posted in: Teknologji