BMW Ka Gati “I 3”, Makinën E Së Ardhmes

Posted on Nëntor 28, 2011

0


Sot për sot kjo kompani njihet për realizimin e makinave e luksit por tashme ajo po hedh sytë edhe nga strategji për realizimin e modelit të makinës që do të përdoret në të ardhmen.

Në panairin e Los Angelos-it ajo prezantoi BMW i3. Bëhet fjalë për një makinë elektrike dhe me konstrukt me fibra karboni.

Makina peshon 20 për qind më pak se modeli i saj simotër 3-series.

Ky model makine do të dalë në shitje në vitin 2012 dhe do të kushtojë 40 mijë dollar.

Ndërsa në vitin 2014, BMW parashikon të nxjerr në treg modelin i8.

Advertisements
Posted in: Teknologji