19 Vjeç Me Nr Këpuce 57

Posted on Nëntor 28, 2011

0


Britaniku Carl Griffith është 19 vjeç dhe duhet të porosis madhësi të posaçme të këpucëve nr 57, pasi një e tillë nuk prodhohet në Wales, ku ai jeton. Madhësia mesatare e këmbës së të rinjve në Britani të Madhe është 43, raporton Daily Mail.

Kur Carl ishte 12 vjet këmbët e tij kishin madhësinë 48, dhe në moshën 14 vjeç ka kërkuar këpucë të veçanta, sepse këmbët e tij ishin të madhësisë 52. Carl me shaka shton se shpesh ndodh që njerëzit qëndrojë në këmbët e tij, ngase e ka të vështirë të shmang turmën.

“Kur isha në shkollën fillore, këmbët e mia ishin gjithmonë disa numra më të mëdha se këmbët e shokëve të mi. Me kalimin e kohës janë rritur edhe më. Unë tani luaj Ragbi dhe këpucët e mia janë bërë posaçërisht për mua në Amerikë, sepse këtu nuk mund të gjenden” tha Griffith.

Këpucët e prodhuara sipas porosisë janë të shtrenjta dhe kushtojë të paktën 70 euro, por edhe për shkak të kutisë të madhe në të cilën dërgohen.

Ai thotë se më e bezdisshme është kur nuk lejohet të hyjë në klubeve në të cilat ka një kod veshje, dhe ai nuk mund të shpjegojë rojeve në hyrje se nuk ka këpucë të madhësisë së tij dhe se ai duhet të mbathë patika.

Advertisements
Posted in: Kuriozitete