Tani mund të fitoni para nëpërmjet YouTube

Posted on Nëntor 14, 2011

0


Tani mund të fitohet para edhe nëpërmjet youTube. Drejtuesit e kompanisë janë shprehur se videot që shihen shumë mund të shpërblehen duke u dhënë para atyre personave që i kanë ngarkuar në internet.

Marrëveshja është një lloj partneritetit mes familjeve dhe YouTube, i cili besohet të paguajnë çdo here për një numër të caktuar shikimesh.

YouTube monitoron të gjitha ngarkimet në faqen e saj, dhe nëse ka interes mjaftueshme ose ajo beson se do një video mund të përhapet gjerësisht, ajo kontakton ngarkuesin e videos dhe diskuton me ata mundësinë për të fituar para.
Reklama të vendosur në faqe ose ngulitur brenda klipit mund të gjenerojnë një lumë të madh të ardhurash të cilat do të ndahen më pas mes ngakuesit të videos dhe YouTube-it.

Houard Davis-Carr i cili ka ngarkuar videon më të shikuar në YouTube (persona jo i famshëm) ka fituar mbi 100 000 paund. Video e ngarkuar nga ai është shikuar afërsisht 400 milion herë.

Videon “Charlie bit my finger – again′ ai e kishte hedhur në internet në mënyrë që gjyshi të shihte nipërit e tij por që më pas u kthyer në një nga videon më të para në botë.

Advertisements
Të etiketuara:
Posted in: Interesante