Çifti Obama shpërndan ëmbëlsira për Halloween

Posted on Tetor 31, 2011

0


Çifti Barack dhe Michelle për festën tradicionale të Halloween që shënohet në mëngjesin e 31 tetorit, kanë patur vizita në shtëpinë e tyre nga fëmijë të 17 shkollave fillore publike të kryeqytetit dhe kanë shpërndarë për ta ëmbëlsira. Për herë të parë gruaja e parë e SHBA ka vendosur të bëjë një përjashtim për fushatën e saj kundër obezitetit dhe të ofrojë çokollata të vogla, biskota me sheqer dhe fruta të thata.

Advertisements
Të etiketuara: ,
Posted in: Bota e Yjeve