Kostumet më seksi të Halloween

Posted on Tetor 29, 2011

0


Edhe pse një festë pagane dhe që më së shumti është festuar në Amerikë, Halloween është bërë tashmë një festë ndërkombëtare. Ajo festohet pothuajse në gjithë botën. Kjo ditë festohet edhe nga VIP-at, të cilët nuk kursehen që të duken sa më mirë. Më poshtë po u sjellim disa prej kostumeve më seksi për këtë festë.

Mariah Carey

    Kim Kardashian

      Cristina Aguilera

Advertisements
Të etiketuara: ,
Posted in: Vipat