Pamje e përkryer “pa grim”

Posted on Tetor 28, 2011

0


Shumica e femrave duan të kenë një pamje natyrale, por t’i mbulojnë edhe mangësitë e vogla pa u vënë re se kanë vendosur një ton pudër apo shumë grim. Por si të dukeni se nuk keni grim? E besoni apo jo, që të keni këtë pamje “pa grim” është shumë e thjeshtë. E rëndësishme është se çfarë vendosni mbi fytyrë, por edhe si e vendosni atë. Tashmë për këtë pamje ju nevojitet vetëm korektor, pudër pluhur, pluhur i çelur për sytë, laps dhe rimel. Të gjitha këto aplikojini lehtë, thjeshtë, dhe bukur. Ju garantojmë se do të dukeni bukur, thjeshtë dhe e përkryer “pa grim”.

Advertisements
Të etiketuara:
Posted in: stili i jetës