Modeli i vitit 2012, Audi S8

Posted on Tetor 28, 2011

0


Njëri prej modeleve më të pëlqyera të Audi A8, del se është versioni sportiv S8. Modeli më i fundit S8, nga modelet e klasit S të markës Audi, është një ndër makinat më të pëlqyera për ata që kërkojnë makina të mëdha, pa hequr dorë nga shpejtësia, rehatia dhe komoditeti.

Advertisements
Të etiketuara:
Posted in: Teknologji