Dashuri “përrallash” mes mbretërish

Posted on Tetor 27, 2011

0


Kur mbreti i Butanit u martua me një vajzë nga populli Pemi Jezun, media ishin të magjepsur me bukurinë e saj. Shumë media argumentojnë se Dukesha e Britanisë së Madhe, Kate Middleton nuk i afrohet aspak bukuroshes, e cila menjëherë pas martesës u shpall ikonë e re e modës.

Mbreti i Butanin Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, kohët e fundit në manastirin e shekullit të 17-të, u martua me dashurinë e fëmijërisë, studenten 21-vjeçare Jigme Singye Wangchuck.

Çifti është njoftuar kur ajo ishte vetëm shtatë vjeçe. Pastaj mbreti i Butanit u gjunjëzua para saj dhe e pyeti, “A do të dëshiron që kur të rritesh, nëse unë jam i divorcuar, të martohesh me mua?

Advertisements
Të etiketuara:
Posted in: Kuriozitete